Társulatunk harminc éves!

    Kedves Olvasónk!
    Társulatunk Isten kegyelméből harminc éve áll Isten Igéjének szolgálatában. Amikor visszatekintünk erre a három évtizedre, fáradozásainkra és eredményeinkre, akkor hálatelt szívvel mondunk köszönetet a Jó Isten kegyelméért, hogy szolgálhattuk ezt a szent ügyet hazánkban. Szeretettel kérjük honlapunk minden látogatóját, csatlakozzon hálaadásunkhoz, és kérje velünk Isten kegyelmét további munkánkhoz. Köszönjük.
  Tarjányi Béla

    Családi Aranybiblia    Bemutatás > > >   


 Kedves Érdeklődők!
Sajnálatos módon a Bibliaközpont épületének telefonhálózata elavult, ezért jelenleg nem hívható a szokásos vezetékes telefonszámon! A hiba elhárításáig kérjük Önöket keressenek minket +36 30 133 6747-es számon a boltunk nyitvatartási idejében vagy e-mailen a szokásos címen - jeromos@biblia-tarsulat.hu!

Kedves Testvérek!

Ezúton szeretnénk gratulálni Gelley Annának, a Szent Jeromos Katolikus Bibliatársulat lelkes programszervezőjének és munkatársának, akit a Magyar Ezüst Érdemkereszttel tüntettek ki a 2024. március 15-ei ünnepségek keretében! Gelley Anna jóvoltából hitoktatók és érdeklődök generációi ismerhették meg és sajátíthatták el a Biblia főbb szereplőinek figurális ábrázolási módozatait, és így kézzel fogható módon eleveníthették fel a Szentírás éppen tanult eseményeit, jelenvalóvá téve a múltat, és eleven élménnyé varázsolva a Biblia világát!


Gelley Anna
Kép: Magyar Kurít Egyházi személyeket tüntettek ki nemzeti ünnepünk alkalmából

Örömmel értesítjük vásárlóinkat, hogy a nagy keresletre való tekintettel - változatlan kivitelben - újra kapható Matta el Meszkin "Isten megtapasztalása az imában" című kötete.
Az új kiadás ára 2900.-

Valamint ismét megvásárolható zsebméretű formátumban - ún. flexibilis borítóban - az "Újszövetség és Zsoltárok" egy kötetben, 2490 Ft-ért!Szeretnénk felhívni ezen kívül a Tagjaink szíves figyelmét, hogy a jelenlegi kívánalmaknak megfelelő, új "Adatkezelési nyilatkozatunk" - amely a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályozást tartalmazza az uniós előírásoknak (GDPR) megfelelően - a weboldalunk jelen nyitóoldalán lent, kék színnel kiemelve megtekinthető! Ennek eleget téve felkérjük a kedves Tagságot, legyenek szívesek megerősíteni tagságukat, vagy nyilatkozzanak a szándékukról, hogy szeretnének Bibliatársulatunk tagjai lenni. Ehhez, kérjük töltsék ki a regisztrációs lapunkat és juttassák el hozzánk postán vagy elektronikus úton! Az így összegyűjtött e-mail címekre tudunk majd híreket, fontos tudnivalókat írni, például hó végén elküldenénk egy összefoglalót a legutóbbi közgyűlésről. Kérjük értesítsenek minden érintett régebbi tagot, akit nem tudunk jelenleg elérni!

Tisztelettel,
Dudevszky Richárd
főtitkár


Szt. JeromosA Bibliaközpont és a boltunk rendes nyitvatartása:
Hétfő: 11:00-16:30
Kedd:
11:00-16:30
Szerda:
11:00-16:30
Csütörtök:
11:00-16:30
Péntek-Vasárnap: Zárva
       „Akkora erő és hatékonyság van az Isten Igéjében, hogy támasz és életerő az Egy­háznak, a hit ereje az Egyház gyermekeinek, táplálék a léleknek, tiszta és el nem apadó forrása a lelki életnek” (DV21). „Krisztus hívei előtt szélesre kell tárni a kaput, hogy hozzájussanak a Szentíráshoz” (DV 22). – „Az Egyház sürgetően és nyo­ma­té­ko­san buzdít minden keresztényt (...), hogy a Szentírás gyakori olvasása révén jusson el Jézus Krisztusnak fönséges ismeretére (Fil 3,8). »A Szentírás nem ismerése ugyanis Krisztus nem ismerése« (Szt. Jeromos)(DV 25).    A Katolikus Egyház Ka­te­kiz­musa, 131, 133.

     

    A Szent Jeromos Katolikus Bibliatársulat munkatársai rendszeresen bővítik és frissítik ezeket a lapokat, abban a reményben, hogy sokak számára hasznos segítséget fog jelenteni. Nézz körül nálunk, olvasd és használd fel az itt található anyagokat. Vedd igénybe szolgáltatásainkat. Várjuk látogatásodat Teréz körúti Bibliaközpontunkban is. Örülnénk, ha tanácsaiddal vagy más módon Te is segítenéd munkánkat, amelyet Isten Igéje szolgálatában végzünk a Magyar Katolikus Egyház közösségében.
    Már azzal is segítesz, ha másoknak is felhívod a figyelmét honlapunkra. Köszönjük.

         PPKE HTK Újszövetségi Tanszék
1053 Budapest, Veres Pálné u. 24. sz.

Szent Jeromos Katolikus Bibliatársulat
1066 Budapest, Teréz krt. 28. I/6. – Tel: (36)1/332-2260; Fax: (36)1/312-2478
BIBLIAKÖZPONT: Nyitva: hétfőtől-csütörtökig, 11-fél 5-ig
Email: jeromos@biblia-tarsulat.hu – Honlap: http://www.biblia-tarsulat.hu