Beszámoló az albumok átvételéről


Tisztelt Tarjányi Béla Professzor Úr! Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani a karácsony előtt hozzánk eljuttatott jutalomkönyvekért, melyek azóta kiosztásra kerültek, a végzős tanodás diákoknak. Az átadásról készített rövid beszámolót és fényképeket készítettünk, melyet csatoltan küldünk. További munkájára Isten áldását kérem. Köszönettel: Somos László plébános és munkatársai, Kaposfő

    Köszönet – „Lázár megkísértése” címmel mutatták be a tanodás gyerekek idén szenteste karácsonyi műsorukat. A drámajátékot egyik tanodás pedagógusunk írta, amire a gyerekek már hónapokkal ezelőtt készültek. A gondolatébresztő és tanulságos műsor az egyházközség híveinek tetszését is elnyerte.
A műsor végén, a szentmise előtt került sor a Tarjányi Béla Professzor Úr által kiadott könyvek átadására. A diákok örömmel fogadták és megtiszteltetésnek érezték a névre szóló könyveket. Mint azt a gyerekektől érkező visszajelzésekből tudjuk, azóta is szívesen nézegetik Bada Márta festőművésznő képeit. A püspök Úr jóvoltából egy igazán szép, hasznos és nem utolsó sorban a cigány identitástudatot is erősítő karácsonyi ajándékkal jutalmazhattuk végzős diákjainkat.

A tanulók nevében is még egyszer köszönjük a megtisztelő lehetőséget és a felajánlást.

Karácsonyi műsorunk záró gondolatával búcsúznék:
„Önként osszad meg, – Szeress, amíg lehet
Lázár kísértése – Nyissa fel a szemed!”