Tisztelt Biblia-Társulat!

Kecsmár Marianna vagyok. Tíz éve kezdtem el amatőr szinten festeni. Először tájképeket festettem, de ma már jobban érint az ember belső érzelemvilága, és ezt szeretném festményeimmel kifejezni.A tíz év alatt kétszer jelentkeztem az Kulturális Minisztérium által kiírt Amatőr Átrium című pályázatra, és mindkétszer be is sikerült jutnom megyei szinten. Kiskunmajsán vezetek egy amatőr alkotó csoportot, akikkel kiálításokra, bemutatókra megyünk. Általában a környékben rendezett rendezvényekre rendszeresen meg is hívnak bennünket, de voltunk már a német testvérvárosban is megrendezett kiálításon is. 

Egy évvel ezelőtt részt vettem egy ikonfestő táborban, amit Kis Éva rajztanárnő vezetett. Talán ennek a hatására kezdtem bele, egy vallási témájú olajfestménybe,  amit mostanra sikerült befejeznem. A festmény témája Golgota (saját megvilágításban). A címe: Az út vége. Mérete: 2m x 3m . A levéllel együtt elküldöm, és meg tudják tekinteni is. Sajnos a körülmények miatt nem sikerült jó képet készíteni róla, de először e hónap 28-án a makói tempomplomban  lesz kiállítva, ekkor szeretnék egy minőségében jobb fényképet is készíteni, ha érdekli Önöket azt is elküldöm majd.

Mivel idén a Biblia Éve van, lehetőséget szeretnék kapni, hogy a képet máshol is bemutathassam, és szeretném, ha ebben a segítségemre lennének, vagy ha tudnak olyan személyt, vagy szervezetet, társulatot stb. akiket érdekelhet egy ilyen festmény, kérem segítsegenek, hogy fel tudjam venni a kapcsolatot velük.

Előre is köszönöm a segítségüket. Elérhetőségeim: kecsmar.marianna@freemail.hu

Tisztelettel : Berényiné Kecsmár Marianna