Biblia éve Brazíliában

 

A Biblia éve honlapja (portugál nyelvű)

 

"A brazil egyházak és nép szolgálatában töltött hatvan év elteltével a Brazil Bibliatársulat arra hívja az egyházak vezetőit és a keresztyén népet általában, hogy a 2008-as esztendőt ünnepeljék meg mint a „Biblia évét”. De hogyan ünnepeljék? A legmegfelelőbb módja ennek, ha előmozdítjuk és ösztönözzük azt, hogy mindenki olvassa a Szentírást egyénileg, a családban, a templomokban és nyilvános események alkalmával, hogy ezzel tanúsítsuk és megerősítsük a Biblia értékét és fontosságát saját életünkben, mint a béke, a harmónia és a kölcsönös szeretet forrását, és mint az ország jólétének döntő tényezőjét."

Rudi Zimmer
Ügyvezető Elnök
Brazil Bibliatársulat

 

Ao completar 60 anos servindo as igrejas e o povo brasileiro, a Sociedade Bíblica do Brasil convida a liderança das igrejas e o povo cristão em geral a marcar o ano de 2008 como o "Ano da Bíblia". Mas "marcar" de que maneira? A melhor maneira de fazê-lo é promover e incentivar que todos leiam a Bíblia Sagrada pessoalmente, em família, nas igrejas e em eventos públicos, como testemunho e reafirmação de seu valor e importância para as suas vidas e como promotora da paz, da harmonia e do amor entre as pessoas, com reflexos decisivos para o bem-estar do país.

Rudi Zimmer
Diretor Executivo
Sociedade Bíblica do Brasil

A programok között szerepel: Biblia lemásolása kézzel, kerekezés a Bibliával, maratoni bibliaolvasás, olvassuk el egy év alatt a Bibliát, stb.