Társulatunk harminc éves!

    Kedves Olvasónk!
    Társulatunk Isten kegyelméből harminc éve áll Isten Igéjének szolgálatában. Amikor visszatekintünk erre a három évtizedre, fáradozásainkra és eredményeinkre, akkor hálatelt szívvel mondunk köszönetet a Jó Isten kegyelméért, hogy szolgálhattuk ezt a szent ügyet hazánkban. Szeretettel kérjük honlapunk minden látogatóját, csatlakozzon hálaadásunkhoz, és kérje velünk Isten kegyelmét további munkánkhoz. Köszönjük.
  Tarjányi Béla

    Családi Aranybiblia    Bemutatás > > >   


 

Hirdetéseink

Kedves Érdeklődők!

Ezúton szeretnénk értesíteni mindenkit, hogy idén augusztus 15-én 17:00 órától a Bibliaközpontban (1066 Budapest, Teréz krt. 28. I./7.) alapítónk, Tarjányi Béla atya tiszteletére, aki idén, ezen a napon lenne 80 éves, emlékmisét tartunk. Az emlékmisén előre láthatóan Dr. Székely János szombathelyi megyéspüspök lesz a főcelebráns. A szertartás után rövid megemlékezést tartunk, ezt követően egy kis agapéra várjuk szeretettel vendégeinket.


Kedves Tagok!

A jövőben fontos és elengedhetetlen számunkra a tagságunk adatainak frissítése, ezért kérünk mindenkit, hogy legyenek segítségünkre a Bibliatársulat minél hatékonyabb újjászervezésében. Kérjük minden jelenlegi vagy reménybeli Tagunkat, hogy levélben (1066 Budapest, Teréz krt. 28. I./6.) vagy e-mailben (jeromos@biblia-tarsulat.hu) vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy frissíthessük a tagság adatait. Az adatokat a jogi szabályozásokkal összhangban bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk ki! Ahhoz, hogy a jövőben minden fontos eseményről vagy hírről időben értesíthessük kedves Testvéreinket, szükségünk van az Önök telefonos, e-mailes és postai elérhetőségére. Kérjük, ha tud más tagjainkról is, őket is figyelmeztesse erre!
Köszönjük!


Kedves Vásárlóink!


Ezennel értesítjük Önöket, hogy a nagyított Káldi-Neovulgáta Biblia (21,5 x 13 cm, bordó, kék, zöld kötésben) várhatóan augusztus második felében lesz ismét kapható!
Megértésüket köszönjük!


A Bibliaközpont és a boltunk nyitvatartása:
Hétfő: 11-16:30 óra
Kedd:
11-16:30 óra
Szerda:
11-16:30 óra
Csütörtök:
11-16:30 óra
Péntek - Vasárnap: Zárva
       „Akkora erő és hatékonyság van az Isten Igéjében, hogy támasz és életerő az Egy­háznak, a hit ereje az Egyház gyermekeinek, táplálék a léleknek, tiszta és el nem apadó forrása a lelki életnek” (DV21). „Krisztus hívei előtt szélesre kell tárni a kaput, hogy hozzájussanak a Szentíráshoz” (DV 22). – „Az Egyház sürgetően és nyo­ma­té­ko­san buzdít minden keresztényt (...), hogy a Szentírás gyakori olvasása révén jusson el Jézus Krisztusnak fönséges ismeretére (Fil 3,8). »A Szentírás nem ismerése ugyanis Krisztus nem ismerése« (Szt. Jeromos)(DV 25).    A Katolikus Egyház Ka­te­kiz­musa, 131, 133.

     

    A Szent Jeromos Katolikus Bibliatársulat munkatársai rendszeresen bővítik és frissítik ezeket a lapokat, abban a reményben, hogy sokak számára hasznos segítséget fog jelenteni. Nézz körül nálunk, olvasd és használd fel az itt található anyagokat. Vedd igénybe szolgáltatásainkat. Várjuk látogatásodat Teréz körúti Bibliaközpontunkban is. Örülnénk, ha tanácsaiddal vagy más módon Te is segítenéd munkánkat, amelyet Isten Igéje szolgálatában végzünk a Magyar Katolikus Egyház közösségében.
    Már azzal is segítesz, ha másoknak is felhívod a figyelmét honlapunkra. Köszönjük.

         PPKE HTK Újszövetségi Tanszék
1053 Budapest, Veres Pálné u. 24. sz.

Szent Jeromos Katolikus Bibliatársulat
1066 Budapest, Teréz krt. 28. I/6. – Tel: (36)1/332-2260; Fax: (36)1/312-2478
BIBLIAKÖZPONT: Nyitva: hétfőtől-csütörtökig, 11-fél 5-ig
Email: jeromos@biblia-tarsulat.hu – Honlap: http://www.biblia-tarsulat.hu