Társulatunk harminc éves!

    Kedves Olvasónk!
    Társulatunk Isten kegyelméből harminc éve áll Isten Igéjének szolgálatában. Amikor visszatekintünk erre a három évtizedre, fáradozásainkra és eredményeinkre, akkor hálatelt szívvel mondunk köszönetet a Jó Isten kegyelméért, hogy szolgálhattuk ezt a szent ügyet hazánkban. Szeretettel kérjük honlapunk minden látogatóját, csatlakozzon hálaadásunkhoz, és kérje velünk Isten kegyelmét további munkánkhoz. Köszönjük.
  Tarjányi Béla

    Családi Aranybiblia    Bemutatás > > >   


 

Aktuális híreink!

Kedves Vásárlóink!
Az ünnepekre való tekintettel boltunk október 31-én és november 1-én zárva tartunk! Megrendeléseiket természetesen ez idő alatt is fogadjuk a jeromos@biblia-tarsulat.hu e-mail címünkön.
Mindenkinek áhitattal teli ünnepeket kívánunk!


Kedves Tagok!

Sajnálatos módon a honlapunk az utóbbi időben ideiglenesen technikai okokból elérhetetlenné vált . Mindenkit szeretnénk megnyugtatni, hogy a problémát sikerült megoldanunk, és a honlapunk új tárhelyre költözött. Ezzel együtt igyekszünk a közeljövőben folyamatosan megújítanunk az informatikai hátterünket, például dolgozunk a teljesen megújult honlap fejlesztésén is! Reméljük hasonló, váratlan, hosszabb leállás már nem fog előfordulni.
A honlap jelenlegi formájában elérhető a megszokott www.biblia-tarsulat.hu címen, de mostantól a www.jeromosbiblia.hu címen is elérhetővé vált!
A jövőben igyekszünk minél gyakrabban  mindenről tájékoztatni Tagjainkat, amiről szükséges vagy hasznos tudniuk! Itt jeleznénk, hogy a Bibliaközpontunk épületének bejáratánál a táblánkat sajnálatos módon valaki eltulajdonította, de boltunk továbbra is a megszokott módon működik.
Jó hírként értesítenénk vásárlóinkat, hogy már van lehetőség kártyás fizetésre is a boltunkban, ahol várjuk a kedves vásárlóinkat!
Megértésüket köszönjük és elnézést a technikai hibáért!

Tisztelettel,
Dudevszky Richárd
a Szent Jeromos Katolikus Bibliatársulat főtitkára A Bibliaközpont és a boltunk nyitvatartása:
Hétfő: 11-16:30 óra
Kedd:
11-16:30 óra
Szerda:
11-16:30 óra
Csütörtök:
11-16:30 óra
Péntek - Vasárnap: Zárva
       „Akkora erő és hatékonyság van az Isten Igéjében, hogy támasz és életerő az Egy­háznak, a hit ereje az Egyház gyermekeinek, táplálék a léleknek, tiszta és el nem apadó forrása a lelki életnek” (DV21). „Krisztus hívei előtt szélesre kell tárni a kaput, hogy hozzájussanak a Szentíráshoz” (DV 22). – „Az Egyház sürgetően és nyo­ma­té­ko­san buzdít minden keresztényt (...), hogy a Szentírás gyakori olvasása révén jusson el Jézus Krisztusnak fönséges ismeretére (Fil 3,8). »A Szentírás nem ismerése ugyanis Krisztus nem ismerése« (Szt. Jeromos)(DV 25).    A Katolikus Egyház Ka­te­kiz­musa, 131, 133.

     

    A Szent Jeromos Katolikus Bibliatársulat munkatársai rendszeresen bővítik és frissítik ezeket a lapokat, abban a reményben, hogy sokak számára hasznos segítséget fog jelenteni. Nézz körül nálunk, olvasd és használd fel az itt található anyagokat. Vedd igénybe szolgáltatásainkat. Várjuk látogatásodat Teréz körúti Bibliaközpontunkban is. Örülnénk, ha tanácsaiddal vagy más módon Te is segítenéd munkánkat, amelyet Isten Igéje szolgálatában végzünk a Magyar Katolikus Egyház közösségében.
    Már azzal is segítesz, ha másoknak is felhívod a figyelmét honlapunkra. Köszönjük.

         PPKE HTK Újszövetségi Tanszék
1053 Budapest, Veres Pálné u. 24. sz.

Szent Jeromos Katolikus Bibliatársulat
1066 Budapest, Teréz krt. 28. I/6. – Tel: (36)1/332-2260; Fax: (36)1/312-2478
BIBLIAKÖZPONT: Nyitva: hétfőtől-csütörtökig, 11-fél 5-ig
Email: jeromos@biblia-tarsulat.hu – Honlap: http://www.biblia-tarsulat.hu